19.07.2010. / 12:48

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Zagrebački HDZ pere ruke: Za Varšavsku je odgovoran isključivo SDP

Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Jasen Mesić izjavio je kako je za probleme u Varšavskoj ulici odgovoran SDP koji 10 godina obnaša vlast u Zagrebu, a nikako HDZ.

Jasen MesićJasen MesićPredsjednik Kluba zastupnika HDZ-a u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Jasen Mesić izjavio je kako je za probleme u Varšavskoj ulici odgovoran SDP koji 10 godina obnaša vlast u Zagrebu, a nikako HDZ.

Govoreći na današnjoj konferenciji za novinare, uoči sutrašnje izvanredne sjednice Gradske skupštine o "slučaju Varšavska", Mesić je naglasio kako oporbi u Gradskoj skupštini ne pada na um snositi odgovornost za poteze SDP-a i gradonačelnika Milana Bandića koji je kao bivši član te stranke izabran na izborima.

Istaknuo je da se HDZ zauzima za legalistički pristup te da će poduprijeti svaku legalnu odluku i pravorijek mjerodavnih tijela vezanih uz to pitanje te da se te odluke i poštuju. Mislimo da je to jedini način i da je to najbolje za budućnost grada Zagreba, dodao je.

Po njegovim riječima SDP zabašuruje gradske probleme, poput financijskih problema u Holdingu, te očekuju i žurne odgovore na to pitanje.

Mesić je, upitavši što SDP nudi i kako misli riješiti to pitanje, dodao da će HDZ-ovi zastupnici sutra sigurno sudjelovati u radu skupštine iako su mediji najavljivali da neće.

Mesić ocjenjuje kako jedino novi izbori za gradsku skupštinu i gradonačelnika mogu riješiti te probleme jer su oni i nastali suradnjom SDP-a i gradonačelnika Milana Bandića.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika