19.07.2010. / 16:37

Autor: Nacionalova redakcija

U 19 novi prosvjed za Varšavsku: 'Danas tražimo gradonačelnika Bandića'

Za sutra je pak predviđena izvanredna sjednica Gradske skupštine, a potpredsjednik ovog gradskog tijela Josip Kregar još je jedan puta rekao da će tamo biti 'poništen javni interes proglašen za gradnju javne garaže i rampe u Varšavskoj'

Foto: PixsellFoto: Pixsell"U ponedjeljak tražimo Bandića", bio je zaključak predvodnika subotnjeg prosvjeda protiv nastavka radova u Varšavskoj ulici, koji je tijekom proteklih tjedan dana uzrokovao privođenje 150 ljudi, prosvjede ispred HDZ-a i SDP-a, blokadu Zelenog vala i pravljenje zida ispred Ministarstva graditeljstva. "Večeras ćemo se fokusirati na odlazak Bandića s mjesta gradonačelnika.

Prosvjed ćemo ponovno započeti na uglu Gundulićeve i Masarykove. Imamo više opcija i tamo ćemo odlučiti gdje ćemo nastaviti prosvjed", rekao je čelnik Zelene akcije Tomislav Tomašević, koji tvrdi da će se svi prosvjednici tamo usuglasiti da li će Bandićevu ostavku tražiti ispred Gradskog poglavarstv ili ispred Bandićevog strana u Bužanovoj ulici. Prosvjed počinje u 19 sati, a njegovi organizatori još su jednom pozvali što veći broj građana da im se pridruže.

Za sutra je pak predviđena izvanredna sjednica Gradske skupštine, a potpredsjednik ovog gradskog tijela Josip Kregar još je jedan puta rekao da će tamo biti 'poništen javni interes proglašen za gradnju javne garaže i rampe u Varšavskoj'. Hoće li aktivisti tim povodom i sutra organizirati neku prosvjednu akciju, to za sada nije poznato.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 20.07.10. 04:30

Daj druze Josipovicu ako nije dost policija ,vojsku na njih,,,,


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika