20.07.2010. / 14:57

Autor: Andrea Belin

Ahmad Sharbini i Dragana Janković dobili sina

Folk pjevačica je je u ponedjeljak popodne u splitskoj bolnici rodila dječaka teškog 3680 grama i dugačkog 53 centimetra. Kako će ponosni roditelji nazvati nasljednika još uvijek nije poznato

Ahmad SharbiniAhmad SharbiniNogometaš Hajduka, dvadesetšestogodišnji Ahmad Sharbini i njegova supruga, folk pjevačica Dragana Janković su prvi put postali roditelji.

Kako prenosi Slobodna Dalmacija, Dragana Janković je u ponedjeljak popodne u splitskoj bolnici carskim rezom rodila dječaka teškog 3680 grama i dugačkog 53 centimetra. Kako će ponosni roditelji nazvati nasljednika još uvijek nije poznato.

Inače, Sharbini i Dragana Janković vjenčali su se početkom lipnja na na brodu Žuti ispred riječkog hotela Jadran. Nogometašev kum bio je njegov brat Anas Sharbini. Par se navodno upoznao tijekom nastupa banjolučke pjevačice u jednom narodnjačkom klubu u blizini Rijeke.

Vezane vijesti

Napadač splitskog Hajduka Ahmad Sharbini obolio od meningitisa

Napadač splitskog Hajduka Ahmad Sharbini obolio od meningitisa

Napadač splitskog Hajduka Ahmad Sharbini obolio je od seroznog meningitisa zbog čega je zadržan u Infektivnoj bolnici u Rijeci gdje će se oporavljati… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika