21.07.2010. / 12:48

Autor: Andrea Belin

Studija potvrdila: Svaka treća žena laže o broju seksualnih partnera

Da žene lažu o broju seksualnih partnera, naročito na početku veze, potvrdilo je i nedavno istraživanje jednog Sveučilišta u Bristolu. Naime, studija je pokazala da svaka treća žena ne želi otkriti s koliko se muškaraca zabavljala u krevetu spavaće sobe

Za razliku od muškaraca koji se vole pohvaliti brojem seksualnih partnerica, pripadnice nježnijeg spola izbjegavaju razgovarati o toj temi.

Da žene lažu o broju seksualnih partnera, naročito na početku veze, potvrdilo je i nedavno istraživanje jednog Sveučilišta u Bristolu.

Naime, studija je pokazala da svaka treća žena ne želi otkriti s koliko se muškaraca zabavljala u krevetu spavaće sobe. Polovica njih se srami priznati istinu dok 19 posto laže jer se boje da će ih partner smatrati promiskuitetnima.

Posebno im je neugodno izustiti broj ukoliko su se upustile u vezu s muškarcem koji ima znatno manje seksualnog iskustva od njih. Doduše, i muškarci lažu kada je riječ o bivšim avanturama, međutim u većini slučajeva oni 'prijavljuju' veći broj seksualnih partnerica, njih šezdeset posto. Za kraj valja napomenuti da u prosjeku žene promijene sedam seksualnih partnera, a muškarci trinaest.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika