22.07.2010. / 08:19

Autor: Nacionalova redakcija

Kosor želi provjeru popularnosti: U HDZ-u se spremaju izvanredni izbori

Predsjednica Vlade i HDZ-a zadnjih nekoliko dana sastaje se sa članovima stranke i pripadnicima stranačke mladeži pa se čini kako testira svoju popularnost

Jadranka KosorJadranka KosorTurneja premijerke Jadranke Kosor koja posljednjih nekoliko dana traje po cijeloj Hrvatskoj, čini se ipak ima svoj skriveni razlog. Naime, predsjednica HDZ-a testira svoju popularnost unutar same stranke.

Večernji list piše kako Kosor i stranački kolege razmišljaju da raspišu stranačke izbore na svim razinama prije parlamentarnih. Izborni sabor stranke održao bi se početkom sljedeće godine ili u proljeće, a tek nakon toga bi se išlo na parlamentarne izbore.

"Ako turistička sezona bude uspješna i ako se donese proračun neće ni biti potrebe da se parlamentarni izbori održe prije ljeta 2011.", piše Večernji list pozivajući se na izvor iz HDZ-a.

Predsjednica Vlade i HDZ-a zadnjih nekoliko dana sastaje se sa članovima stranke i pripadnicima stranačke mladeži pa se čini kako testira svoju popularnost.

Za predstojeće izbore Kosor želi pokazati novo lice HDZ-a. U tome će joj pomoći uspješna turistička sezona, dosljedno provođenje gospodarskog programa i ako Hrvatska u roku dovrši pregovore s EU. Tek nakon toga krenut će u izbornu bitku s SDP-om za novi mandat na čelu Vlade.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
25/6/10

uran54, 22.07.10. 09:58

zašto ne testira svoju popularnost kod građana ove zemlje? to bi joj moglo jedino dati legimitet


registracija
25/6/10

uran54, 22.07.10. 09:58

strah je vrag


registracija
16/6/10

nosonja, 22.07.10. 15:40

OK ako putuje na svoj trošak.Svima nama govori da je kriza i da trebamo štedjeti a ona troši našu lovu na podizanju svoje popularnosti .Zamislite kolike su to pare za jedno njeno putovanje.Bezbroj poltrona koji su joj u pratnji,osiguranje,cestarina(lol),poltroni koji je dočekuju,ništa ne rade, klopa za bezbrojne nabiguzice i normalno putni troškovi itd....itd.....
Još ako je i Šuker s njom,možete si zamisliti koliko taj pojede.


registracija
17/6/10

jjkeizerin, 22.07.10. 17:51

Gospoda Kosor ocito provjerava kolika joj je nepopularnost trenutno u zemlji. Ovakva osoba ne moze nikako i nikada biti popularna i ona to jako dobro zna.


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 24.07.10. 12:07

HDZ-u ne treba POPULARNOST vec kesa puna novaca.U Hrvatskoj se svaki glas moze kupiti,pogotovo od sluganskih strancica.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika