22.07.2010. / 14:44

Autor: Hina

Venecijanski filmski festival otvorit će 'Crni labud' Darrena Aronofskog

Film "Crni labud" ("Black Swan") američkog redatelja Darrena Aronofskog, u kojemu glume Natalie Portman i Vincent Cassel, otvorit će ovogodišnji Venecijanski filmski festival, izjavili su u četvrtak organizatori.

Natalie PortmanNatalie PortmanFilm "Crni labud" ("Black Swan") američkog redatelja Darrena Aronofskog, u kojemu glume Natalie Portman i Vincent Cassel, otvorit će ovogodišnji Venecijanski filmski festival, izjavili su u četvrtak organizatori.

Psihološki triler smješten u svijetu newyorškog gradskog baleta, "Crni labud" priča priču o balerini koja se nadmeće s mračnom suparnicom, za koju nije sigurna je li stvarna ili je samo proizvod njezine mašte. U filmu također glume Barbara Hershey i Winona Ryder.

Aronofsky je osvojio najveće priznanje Venecijanskog filmskog festivala, Zlatnog lava, 2008. godine za svoj film "Hrvač" u kojemu glumi Mickey Rourke.

"Crni labud" imat će svjetsku premijeru 1. rujna navečer u venecijanskoj Palazzo del Cinema.

Na čelu ovogodišnjeg žirija bit će američki redatelj Quentin Tarantino.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika