22.07.2010. / 17:18

Autor: Andrea Belin

Potpuni užitak: 3 savjeta za nezaboravno seksualno iskustvo

Većina parova tijekom seksa razmišlja samo kako će doživjeti onaj spektakularan trenutak što je potpuno pogrešno. Umjesto da brojite sekunde do orgazma, u svakom partnerovom dodiru uživajte maksimalno

O seksu koji traje satima mašta većina partnera, međutim čak i najiskusniji ljubavnici ponekad ne uspiju zadovoljiti partnera, odnosno partnericu. U većini slučajeva orgazam dođe prerano i zabava u spavaćoj sobi završi prije nego ste prvotno planirali. Ukoliko i vi već neko vrijeme sanjate o nezaboravnom seksualnom iskustvu, poslušajte savjete stručnjaka i doživite ga još večeras!

Odgodite vrhunac

Pretpostavljamo da već znate koji položaj u seksu vam skraćuje put do orgazma, odnosno u kojoj pozi ga možete odgoditi. Dakle, želite li da vođenje ljubavi traje duže, stručnjaci savjetuju da odaberete položaj za koji ste sigurni da će produljiti put do potpunog užitka.

Uključite maštu

Većina parova tijekom seksa razmišlja samo kako će doživjeti onaj spektakularan trenutak što je potpuno pogrešno. Umjesto da brojite sekunde do orgazma, u svakom partnerovom dodiru uživajte maksimalno. Ne bi bilo loše da u igru uključite i neka seksualna pomagala.

Kvalitetna predigra

Vjerovali ili ne, predigra je jedan od najvažnijih dijelova u seksu. Kako biste povećali dozu izdržljivosti, uvod u sam seksualni čin trebao bi trajati što duže. Dakle, nježni poljupci po cijelom tijelu ne bi smjeli izostati, međutim uz određene novitete jer nakon nekoliko identičnih uvodnika predigra će postati rutina.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika