23.07.2010. / 10:49

Autor: Nacionalova redakcija

Milinović promijenio priču: 'Nisam rekao da će se rezati plaće'

Nakon što njegova izjava nije naišla na preveliko odobravanje u javnosti - pa su je demantirali premijerka Jadranka Kosor i ministar Božidar Kalmeta - Milinović je drastično promijenio priču

Darko Milinović i premijerka Jadranka KosorDarko Milinović i premijerka Jadranka KosorNakon što je početkom ovog tjedna u intervjuu za tjednik Globus rekao kako je nužno rezanje plaća od 10-15 posto u javnom sektoru, ministar zdravstva Darko Milinović sada je odlučio demantirati takve navode, odnosno samog sebe.

Podsjetimo, Milinović je tom prilikom kazao kako 'radikalan rebalans znači moguće rezanje prava iz zdravstvenog osiguranja, smanjenje mirovina i plaća u javnom sektoru za 10-15 posto, rezanje socijalnih prava i ostalih socijalnih naknada'.

Nakon što njegova izjava nije naišla na preveliko odobravanje u javnosti - pa su je demantirali premijerka Jadranka Kosor i ministar Božidar Kalmeta - Milinović je drastično promijenio priču. "Nisam ja rekao da će biti bilo kakvo rezanje plaća. Oni koji zagovaraju radikalan rebalans, onda jasno moraju reći građanima što to znači. O tome se nije raspravljalo ni na vladi ni na stranci", rekao je Milinović u Dnevniku HTV-a.

Vezane vijesti

Kineski apel Europi

Kineski apel Europi

Zemlje eurozone koje su zaglibile u dužničku krizu "moraju još više imati na umu da su na istom brodu", ocijenila je u subotu agencija Xinhua, uoči… Više

Komentari

registracija
16/6/10

nosonja, 23.07.10. 11:49

Majko moja mila,što me stvori da moram sve ovo gledati i slušati.


registracija
9/5/10

lolobrigita, 23.07.10. 12:30

Nije to rezanje plaća nego domoljubno-patriotsko odricanje od ionako nepotrebnih 15% plaće. Hrvati,dokazano je,nemaju pojma kamo usmjeriti tih 15-tak posto nego bi to,rastrošni kakvi već jesu,potrošili na nekakav luksuz kao što su breskve ili sapuni.


registracija
30/6/10

petrus7, 23.07.10. 12:37

jebem mu medvjedicu ličku u pičku. pazi, još se i rimuje :-)
Jebo ga ćaća komunistički. Neka se malo veže lancima pred banske dvore nakon izbora.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika