26.07.2010. / 16:22

Autor: Andrea Belin

Protiv Dikana i Jusića biti će podnesene prekršajne prijave

Policija je u protekla tri dana obavila razgovore sa svjedocima koji su prisustvovali ovom nemilom događaju, a na razgovor će uskoro biti pozvani Dikan i Jusić. Osim prekršajne prijave za narušavanje reda i mira, sudionike ovog incidenta navodno očekuje i novčana kazna od petsto do pet tisuća kuna

Dikan Radeljak nakon sukoba s Đelom Jusićem (Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL)Dikan Radeljak nakon sukoba s Đelom Jusićem (Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL)Iako je policijska istraga još uvijek u tijeku, protiv Josipa Radeljaka i kompozitora Đele Jusića koji su se podsjetimo, prošli vikend verbalno i fizički obračunali ispred dubrovačkog kafića 'Talir' biti će najvjerojatnije podnesene prekršajne prijave.

Da policija još uvijek radi na slučaju zbog sumnje za narušavanje javnog reda i mira potvrdila je za 24 sata glasnogovrnica dubrovačke policije Marija Gjenero. Kako u nastavku piše isti portal, policija je u protekla tri dana obavila razgovore sa svjedocima koji su prisustvovali ovom nemilom događaju, a na razgovor će uskoro biti pozvani Dikan i Jusić.

Osim prekršajne prijave za narušavanje reda i mira, sudionike ovog incidenta navodno očekuje i novčana kazna od petsto do pet tisuća kuna.

Podsjetimo, situacija se zakomplicirala prošlu subotu u trenutku kada je Đelo Jusić verbalno napao Radeljaka poručivši mu "kako ga nije sram hodati po Dubrovniku". Dikan je uzvratio pokušavajući čašom pogoditi Jusića, no na sreću, nakon nekoliko polomljenih čaša, i "okupanih gostiju" nitko od njih dvojice nije prošao sa ozljedama.

Inače, Jusić je navodno stao u obranu Vande Petković s kojom je Radeljak u sporu oko nasljedstva Aksela Petkovića.

Vezane vijesti

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

Josip Radeljak - Dikan našao se na udaru Općinskog državnog odvjetništva iz Splita i to zbog sumnje da je krivotvorio ispravu. Kako donosi… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 27.07.10. 00:19

Da Đelu bi trebalo kazniti zato kaj idiota dikana nije gađal s punom kahlicom umjesto vode i kave po onoj: govno govnu!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika