27.07.2010. / 14:26

Autor: Nacionalova redakcija

Američki top model Caprice dolazi u Dubrovnik!

Riječ je o jednoj od najuspješnijih poslovnih žena svijeta te svojedobno najfotografiranijoj osobi u Velikoj Britaniji koja se tijekom devedesetih pojavila na naslovnicama više od 300 najutjecajnijih svjetskih časopisa poput Vougea, Maxima, GQ, Peoplea, Cosmopolitana te mnogi drugih

CapriceCapriceSlavni američki top model Caprice prihvatila je poziv DFM-a da sudjeluje na najglamuroznijem red carpetu u Hrvatskoj i bude počasna gošća na svim događanjima ovogodišnjega Dubrovnik Film Meetinga.

Doduše, Caprice je već posjetila Dubrovnik 2007. godine kada je, u sklopu glamuroznog svjetskog rellija Gumball Rally 3000, svega nekoliko sati boravila u hotelu Excelsioru. I za vrijeme ovogodišnjeg DFM-a Caprice će biti smještena u Predsjedničkom apartmanu Hotela Excelsior.

Inače, riječ je o jednoj od najuspješnijih poslovnih žena svijeta te svojedobno najfotografiranijoj osobi u Velikoj Britaniji koja se tijekom devedesetih pojavila na naslovnicama više od 300 najutjecajnijih svjetskih časopisa poput Vougea, Maxima, GQ, Peoplea, Cosmopolitana te mnogi drugih.

Danas ovaj uspješni top model iza sebe ima filmsku, kazališnu i televizijsku karijeru. Posljednjih desetak godina vrlo se bavi dizajnom odjeće i ima svoju modnu liniju ekskluzivnog donjeg rublja, kupaćih kostima, odjeće za glamurozne prigode i 'home accessories' (posteljina, jastuci i sl.) marke By Caprice. Ostvarena zarada od prodaje Caprice svrstava u sam vrh britanskih poslovnih žena.

Na red carpet showu će se, uz slavnoga oskarovca Morgana Freemana i model Caprice, pojaviti i mnogi drugi svjetski celebritiji, glumci, redatelji i VIP gosti ovogodišnjega Sarajevo Film Festivala.

Vezane vijesti

Projekcijom filma Invictus počeo 5. Dubrovnik Film Meeting

Projekcijom filma Invictus počeo 5. Dubrovnik Film Meeting

Projekcijom filma Invictus za oko 700 Dubrovčana i njihovih gostiju i to na ekskluzivno postavljenom kinu na otvorenom na plaži Hotela Dubrovnik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika