28.07.2010. / 12:33

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Zagrebačka policija objavila fotografije pljačkaša zlatarnice u Dubravi

Maskirani razbojnik jučer je oko 8,15 sati uz prijetnju puškom dvjema zaposlenicama ( 41 i 32 godine) zlatarnice "Aurum" u Aveniji Dubrava naredio da mu u ruksak stave zlatni nakit, što su one i učinile, a nakon čega se razbojnik mirno udaljio

Foto: pu-zg.mup.hrFoto: pu-zg.mup.hrZagrebačka policija na svojim je internetskim stranicama objavila fotografije nepoznatog razbojnika koji je jučer uz prijetnju puškom opljačkao zlatarnicu u Dubravi, te je zamolila građane da se, ako na fotografiji prepoznaju razbojnika ili su se zatekli u blizini događaja i imaju korisne informacije o pljački, jave na telefonski broj 192.

"Policija im jamči anonimnost", poručila je glasnogovornica zagrebačke policije Jelena Bikić, istaknuvši da policija intenzivno traga za razbojnikom.

Maskirani razbojnik jučer je oko 8,15 sati uz prijetnju puškom dvjema zaposlenicama ( 41 i 32 godine) zlatarnice "Aurum" u Aveniji Dubrava naredio da mu u ruksak stave zlatni nakit, što su one i učinile, a nakon čega se razbojnik mirno udaljio.

U policiji kažu da je razbojnik iz zlatarnice odnio nekoliko kilograma zlatnog nakita, čija se vrijednost procjenjuje na više od milijun kuna.

Vezane vijesti

Preminuo osumnjičenik za pljačku nakon potjere

Preminuo osumnjičenik za pljačku nakon potjere

Muškarac osumnjičen za sinoćnju pljačku poslovnicu Privredne banke na Jarunu u ulici Hrvoja Macanovića preminuo je noćas u Kliničkoj bolnici Sestara… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika