01.07.2010. / 12:37

Autor: Nacionalova redakcija

Stereo MC's i Dirty Vegas 7. kolovoza u Puli!

Stereo MC's su 1988. godine osnovali pjevač Rob Birch i producent i DJ Nick Hallam, a njihov najpoznatiji album je "Connected" iz 1992. godine. House trio Dirty Vegas šira javnost najviše pamti po dance hitu "Days Go By"

Stereo MC'sStereo MC'sVrhunac ljetne sezone u Puli zasigurno će biti 7. kolovoza kada u Arenu dolazi jedna od najuspješnijih britanskih grupa Stereo MC's. Iste večeri, na istom mjestu koncert će održati i britanski house trio Dirty Vegas.

Doduše, koncertny party pod nazivom 'Urban Summer Beat' najprije se trebao održati u rovinjskom Monviju, no s obzirom da su nastupe u Areni otkazala mnoga poznata domaća i svjetska imena, organizatori su u Pulu prebacili koncerte poznatih britanskih bendova.

Inače, Stereo MC's su 1988. godine osnovali pjevač Rob Birch i producent i DJ Nick Hallam, a njihov najpoznatiji album je "Connected" iz 1992. godine. Britanski house trio Dirty Vegas šira javnost najviše pamti po dance hitu "Days Go By".

Vezane vijesti

'Prošlo je vrijeme izgovora, za uspjehe i neuspjehe sami smo zaslužni'

'Prošlo je vrijeme izgovora, za uspjehe i neuspjehe sami smo zaslužni'

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović rekao je na današnjemu predizbornom skupu Kukuriku koalicije na pulskoj gradskoj tržnici da nam treba "jaka država… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika