28.07.2010. / 13:27

Autor: Andrea Belin

Svadbena zvona: Ana Begić se udaje u listopadu

Glumica i njezin dugogodišnji dečko Danijel Tahiri će se vjenčati već početkom listopada u crkvi na zagrebačkim Remetama

Ana BegićAna BegićGlumica Ana Begić, javnosti najpoznatija po ulozi u humorističnoj seriji 'Bibin svijet' uskoro će uploviti u bračnu luku.

Kako doznaje net.hr, dugogodišnju vezu s Danijelom Tahirijem, glumica će okruniti brakom već na jesen.

Datum i mjesto vjenčanja Ana Begić još uvijek ne želi otkrivati, međutim kako piše spomenuti portal par će se vjenčati već početkom listopada u crkvi na zagrebačkim Remetama.

Inače, o njihovom vjenčanju šuškalo se još prije tri godine kada je par započeo zajednički život, međutim za magazin Extru glumica je demantirala takve navode.

'Joj, ne udajem se, stvarno. Ako lažem vama, lažem sebi. Ljudi su očito krivo protumačili to što ćemo od jeseni stanovati zajedno u njegovu stanu koji se sad uređuje. I to je to. Ne bih htjela pričati o tome jer je on osoba koja ne voli eksponiranja i ja to moram poštovati', kazala je tada glumica za Extru.

Vezane vijesti

Ana Begić: Ipak bih još pričekala s drugom trudnoćom

Ana Begić: Ipak bih još pričekala s drugom trudnoćom

“Lana je jedna vesela i tvrdoglava horoskopska Bikica koja u svakom trenutku zna što želi i kako do toga doći”, kaže glumica Ana Begić opisujući… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika