28.07.2010. / 15:32

Autor: Andrea Belin

Nova žrtva Romana Polanskog: Silovao me u kući Jacka Nicholsona

Žena po imenu Edith Vogelhut koja tvrdi da je svojedobno bila žrtva slavnog redatelja. Noć s Polanskim navodno je provela davne 1974. godine

Edith VogelhutEdith VogelhutProšlo je manje od mjesec dana otkako su švicarske vlasti odbile izručiti Romana Polanskog SAD-u kojeg tamošnje vlasti traže zbog seksualnog odnosa s djevojčicom koja je 1977. imala samo 13 godina, redatelj se našao u središtu još jednog takvog skandala.

Naime, ovih dana javila se žena po imenu Edith Vogelhut koja također tvrdi da je svojedobno bila žrtva slavnog redatelja.

Noć s Polanskim navodno je provela davne 1974. godine. Ona je tada imala dvadeset i jednu godinu, radila je kao model, a s redateljem se srela u Hollywoodu na jednom domjenku nakon kojeg su završili u krevetu spavaće sobe.

Nakon određene količine ecstasyja kojeg su zajedno konzumirali, redatelj ju je navodno lisicama zavezao za krevet i na poslijetku silovao.

Inače, prije Edith Vogelhut, sličnu priču u medije je plasirala glumica Charlotte Lewis. Njezin iskaz, tvrdi Vogelhut bio je povod da i ona napokon progovori o ovom nemilom događaju.

Vezane vijesti

Polanski proglašen najboljim redateljem na Europskim filmskim nagradama

Polanski proglašen najboljim redateljem na Europskim filmskim nagradama

Roman Polanski u subotu je u estonskoj prijestolnici Tallinnu osvojio Europsku filmsku nagradu za režiju dok su nagrade za najboljeg glumca i glumicu… Više

Komentari

registracija
12/7/10

Ivandija, 28.07.10. 15:37

STARE KIJE --PRCAJU SE ZA KARIJERU I ONDA KAD IH NITKO NECE IZMISLJAJU -SILOVANJA,ahahahahahahahahh


registracija
10/11/09

ruvil, 28.07.10. 23:03

Ova baba je bar bila punoljetna pa ne znam sta sad hoce ?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika