29.07.2010. / 12:06

Autor: Hina

Sarkozy usred noći posjetio suprugu na snimanju filma Woodyja Allena

Francuski predsjednik se oko dva sata iza ponoći pojavio na južnoj obali Seine, gdje se snima film "Ponoć u Parizu", u kojem njegova supruga Carla Bruni-Sarkozy glumi u svojoj prvoj filmskoj ulozi

Carla BruniCarla BruniFrancuski predsjednik Nicolas Sarkozy u gluho je doba noći posjetio suprugu na snimanju novog filma Woodyja Allena u Parizu, izvijestio je list Le Parisien na svojim internetskim stranicama.

Sarkozy se oko dva sata iza ponoći pojavio na južnoj obali Seine, gdje se snima film "Ponoć u Parizu", u kojem njegova supruga Carla Bruni-Sarkozy glumi u svojoj prvoj filmskoj ulozi.

Predsjednik se na snimanju zadržao oko sva sata, pozdravio se sa 74-godišnjim Allenom i nakon snimanja sa ženom otišao kući.

Očekuje se da će se "Ponoć u Parizu" s Adrienom Brodyjem, Owenom Wilsonom i Marion Cotillard u naslovnim ulogama početi prikazivati 2011.

Vezane vijesti

Sarkozy odlazi iz "aktivne politike"

Sarkozy odlazi iz "aktivne politike"

Bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy, kojega je na izborima 6. svibnja pobijedio socijalist Francois Hollande, otići će iz "aktivne politike"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika