29.07.2010. / 17:19

Autor: Andrea Belin

Top 5 ženskih seksualnih fantazija

Seks s nepoznatim i neiskusnim muškarcem samo su neke od fantazija tipične za pripadnice nježnijeg spola. U nastavku donosimo pet najčešćih ženskih seksualnih snova

Premda se smatra da samo pripadnici jačeg spola često razmišljaju o seksu, istraživanja su pokazala da i žene često imaju erotske snove.

Za razliku od muškaraca, one o takvim stvarima ne govore javno, međutim to ne znači da duboko u sebi ne priželjkuju primjerice 'seks u troje'. Portal Lavalife.com objavio najčešće ženske seksualne fantazije!

1. S nepoznatim muškarcem
Premda tvrde da im seksualne avanture za jednu noć nisu nimalo privlačne, većina pripadnica ljepšeg spola duboko u sebi mašta o seksu s nepoznatim muškarcem.

2. Sa ženom
Vjerovali ili ne, poljubac i seks dviju žena nije isključivo muška seksualna fantazija. Svaka žena barem jednom u životu poželi doživjeti ovakvo iskustvo.

3. 'Mlađe je slađe'
Ovo je zasigurno jedna od najstarijih ženskih fantazija. Rijetke su žene starije životne dobi kojima seks s dvostruko mlađim muškarcem nije privlačan.

4. U troje
Da žene maštaju o seksu u troje pokazala su mnoga istraživanja. Međutim, većina njih priželjkuje odnos s dva muškarca dok je kod pripadnika jačeg spola obrnuta situacija.

5. Na javnom mjestu
Doduše, seks na javnom mjestu jednako je privlačan i ženama i muškarcima, međutim pripadnice ljepšeg spola pridaju veću pažnju odabiru mjesta.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika