07.08.2010. / 19:59

Autor: Nacionalova redakcija

Sjajan debi: Eduardo da Silva zabio već u prvom nastupu za Šahtar

Dudu će pamtiti da je svoj debitantski pogodak za Šahtar zabio Sevastopolu, u 42. minuti utakmice za 2-0. Asistent našem napadaču bio je Jadson, koji je dohvatio loptu ubačenu iz kornera s lijeve strane, nakon čega je Dudu upisao prvijenac

Eduardo da Silva dobio je priliku nastupiti za svoj novi klub u petom kolu prvenstva Ukrajine u pobjedi 5-0 nad Sevastopoljem. I obilježio je to na svoj već uobičajeni način - pogotkom!

Dudu će pamtiti da je svoj debitantski pogodak za Šahtar zabio Sevastopolu, u 42. minuti utakmice za 2-0. Asistent našem napadaču bio je Jadson, koji je dohvatio loptu ubačenu iz kornera s lijeve strane, nakon čega je Dudu upisao prvijenac. Prije Eduarda se u strijelce upisao Fernandinho koji je domaćine doveo u vodstvo u 26. minuti. Na poluvremenu je Lucescu napravio dvostruku zamjenu, a u svlačionici je ostao Eduardo dok je Darijo Srna odigrao svih 90 minuta.

Vrlo brzo nakon poluvremena sve je bilo rješeno. U 46. je treći gol Šahtara zabio Adriano, a u 60. je pogodio i Costa pa su domaćini već nakon sat vremena igre imali 4-0. U 70. minuti je peti put mrežu gostiju zatresao Martins.

Vezane vijesti

Eduardo: Španjolska bi bila zastrašujuća i da u napadu igra Ramos

Eduardo: Španjolska bi bila zastrašujuća i da u napadu igra Ramos

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Eduardo da Silva priznao je u izjavi za Marcu koliko je impresioniran europskim i svjetskim prvacima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika