09.08.2010. / 07:36

Autor: Nacionalova redakcija

Kosor optužuje: Nakon izlaska iz koalicije stizale su prijetnje iz HDZ-a

"Zadnjih tjedana je bilo puno pritisaka u cijeloj Hrvatskoj na naše članove, a najbrutalnije je to iskazano u Virovitičkoj županiji, gdje se nekim članovima i članovima njihovih obitelji prijetilo otpuštanjem s radnih mjesta", optužuje članove vladajuće stranke predsjednik HSLS-a

Darinko KosorDarinko Kosor"Dok smo bili u koaliciji s HDZ-om, onda je ta moja pobjeda bila okarakterizirana kao velebna. Devet mjeseci nitko nije imao primjedbi na izbor, a sada kad smo napustili koaliciju, moj je izbor za predsjednika HSLS-a odjednom postao namješten", kaže predsjednik HSLS-a Darinko Kosor u svom razgovoru za Jutarnji list.

Kosor tvrdi kako je potvrdu da je njegov izbor posve legitiman dobio i od onih koji su otišli iz stranke, Đurđe Adlešič i Ivana Čehoka.

"Podmetanja stižu od dijela bivših članova stranke, dijela HDZ-a te obavještajnog podzemlja, no mogu nam staviti soli na rep. Neće biti nikakvog izvanrednog sabora HSLS-a. Održat će se redovni, za malo više od tri godine. Prema Statutu, ne postoji ni jedan posto šanse da se to dogodi", tvrdi Kosor i kaže kako mu je cilj vratiti HSLS na poziciju između te dvije velike stranke koju je imao 90-ih godina.

Kosor kaže kako su orkestrirani napadi na njega i HSLS uslijedili su nakon što je odlučio otići iz koalicije jer više nije želio biti ‘HDZ-ov mali od kužine'. Tvrdi kako je ta odluka uzdrmala političke, medijske i obavještajne krugove, a iz HDZ-a su čak dolazile i prijetnje.

"Zadnjih tjedana je bilo puno pritisaka u cijeloj Hrvatskoj na naše članove, a najbrutalnije je to iskazano u Virovitičkoj županiji, gdje se nekim članovima i članovima njihovih obitelji prijetilo otpuštanjem s radnih mjesta", optužuje članove vladajuće stranke predsjednik HSLS-a.

Vezane vijesti

Nema više milosti za Grčku

Nema više milosti za Grčku

Koliko god da se može odahnuti nakon što je Grčka brzo dobila novu vladu, tako posao nije gotov. Prije svega Europa mora pokazati što može, piše u… Više

Komentari

registracija
6/10/09

pfefer, 09.08.10. 09:13

kosor traži krivce za raspad hsls u međimurju svi izlaze iz gubitničke stranke


registracija
8/8/09

tovar62, 09.08.10. 10:25

Vidite mu samo facu,,,,,,


registracija
30/6/10

petrus7, 09.08.10. 10:50

vidi ova dva KRADEZE poletarca. TOVAR je baš tovar glupi zaglupljeni a ČMARKO64 nije ništa bolji. Jebo stranku koju vodi srpkinja a pozivate se na hrvatstvo. Naprijed Lesar. Čmarko64 i tovare62 jebem vam mamu KRADEZEOVSKU. Kažeš vidi mu face, pa on je bratić vaše glupe srpkinje. mislite da ona ima bolju face od njega. Ima tri puta goru, a da ne spominjemo ostale njene pulene.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika