18.08.2010. / 12:52

Autor: Extra

Simona Šajn: Nova ljepotica u domu slikara Mihanovića

Nova Extra donosi priču o ljubavi 64-godišnjeg slikara Zvonimira Mihanovića i pjevačice u usponu. Naime, nakon Ivančice Pahor čini se da slikar ima novu muzu

Simona ŠajnSimona ŠajnSimona Šajn, koja je svoje prezime Gotovac promijenila nakon razvoda, već neko vrijeme boravi u domu 64-godišnjeg slikara Zvonimira Mihanovića u elitnoj splitskoj četvrti Meje. Iako se oboje trude opovrgnuti da su u vezi, Simona Šajn je u njegovu luksuznu vilu smjestila većinu svojih stvari, a njezina kći Gabrijela također je upoznala bogatog umjetnika te uživala u njegovu prostranom domu.

Iako se trude prikriti činjenicu da su bliski, zajedno su se prvi put pojavili u javnosti pretprošle subote na Braču, na reviji dizajnerice Marte Buzolić u okviru Milna Fashion Nighta.

Unatoč tome što su oboje tvrdili da se na modnom događanju ne nalaze u istom društvu, reviju su zajedno i napustili, a Simonici je 39 godina stariji slikar kasnije platio i kompletan kozmetički tretman u jednom splitskom salonu.

"Nije istina da živim s njim, već sam u centru kod prijateljice. Tog slikara ni ne poznajem, jedino sam na internetu vidjela da krasno slika", rekla je Simona Šajn i brzo prekinula telefonski razgovor rekavši da ide na operaciju mandula.

Ipak, čini se da nije bila sasvim iskrena.

Vezane vijesti

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

“Valentinovo mi ne znači puno kada sam sama, kada nisam zaljubljena”, izjavila je Simona Šajn prošle godine uoči Dana zaljubljenih, no čini se kako… Više

Komentari

registracija
17/1/10

pitman, 20.08.10. 10:16

stari zna uzivat tak i treba


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika