01.09.2010. / 19:20

Autor: Martina Čizmić

Video: Opasni luksuz: Ferrari povlači svoje automobile zbog opasnosti od požara

Prema prvim informacijama čini se da je problem u vezivnoj tvari koja se koristi u proizvodnji blatobrana, a koja postaje nestabilna na višim temperaturama

Zabilježeno je najmanje 5 požara na Ferrari 458 Italia automobilimaZabilježeno je najmanje 5 požara na Ferrari 458 Italia automobilimaTalijanski proizvođač luksuznih automobila Ferrari objavio je povlačenje svih automobila modela 458 Italia koji su proizvedeni ove godine nakon što je zabilježeno nekoliko požara na tim automobilima.

Do sada je službeno zabilježeno pet incidenata u kojima su se Ferrarijevi automobili zapalili, a iz tvrtke je priopćeno kako su njihovi inžinjeri odletjeli na mjesta događaja kako bi istražili u čemu je problem.

Prema prvim informacijama čini se da je problem u vezivnoj tvari koja se koristi u proizvodnji blatobrana, a koja postaje nestabilna na višim temperaturama.

Iz Ferrarija su poručili kako će vlasnici kojima su automobili izgorjeli poslati potpuno nove automobile, dok će ostalih 1200 vlasnika biti pozvano na sigurnosni servis i modificiranje automobila.

Vezane vijesti

Električni automobili - skupa greška?

Električni automobili - skupa greška?

Euforija od prije tri, tri i pol godine je splasnula. Tadašnja vladajuća koalicija u Berlinu postavila si je veliki cilj: Njemačka je trebala postati… Više

Komentari

registracija
8/4/08

arisa, 02.09.10. 10:49

kerumu nedaj boze da te nesto ovako zadesi
to bi smrdelo u 3....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika