03.09.2010. / 10:10

Autor: Andrea Belin

Ivanišević odustao od prodaje luksuzne vile u Splitu

Nakon što je ostao bez svoje luksuzne jahte, bivši tenisač odustao od prodaje vile u Splitu za koju je svojedobno tražio čak pedeset i sedam milijuna kuna

Goran Ivanišević i Tanja DragovićGoran Ivanišević i Tanja DragovićČini se da je i Goran Ivanišević osjetio gorak okus recesije.

Nakon što je ostao bez svoje luksuzne jahte, bivši tenisač odustao od prodaje vile u Splitu za koju je svojedobno tražio čak pedeset i sedam milijuna kuna, piše portal 24 sata.

Iako je početkom ove godine cijenu spustio za sedam milijuna, nije mogao naći kupca i na kraju je odustao od prodaje.

Da je prodaja nekretnina u posljednje vrijeme smanjena potvrdila je za spomenuti portal direktorica agencije za nekretnine koja je prodavala Ivaniševićevu vilu Jasminka Biliškov.

Inače, ova luksuzna vila od tisuću kvadrata djelo je arhitekta Vjekoslava Ivaniševića, a prostire se na parceli od 1560 metara kvadratnih, a o njoj se već godinama brine Goranov otac, Srđan.

Podsjetimo, početkom kolovoza Ivanišević je ostao bez svoje dvadeset i dva metra dugačke i i pet i pol metara široke jahte Sunseeker Predator 72 za koju je prije dvoje godine izdvojio petnaest milijuna kuna.

Vezane vijesti

Ivanišević neće volonterski voditi Davis Cup reprezentaciju

Ivanišević neće volonterski voditi Davis Cup reprezentaciju

Goran Ivanišević demantirao je u srijedu navode Upravnog odbora Hrvatskog teniskog saveza kako će volonterski voditi hrvatsku Davis Cup… Više

Komentari

registracija
3/9/10

mudroser, 03.09.10. 12:14

Preljubnik i lazov.


registracija
2/12/07

lei, 03.09.10. 14:26

A ča će mu? Ionak' nikad nije ni prespavao u njoj


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika