03.09.2010. / 12:25

Autor: Andrea Belin

Suprug Zsa Zse Gabor će plastificirati njezino mrtvo tijelo

S obzirom da je glumica oduvijek sanjala da će njezina ljepota biti besmrtna, Frederic von Anhalt je odlučio ispuniti njezine snove

Zsa Zsa Gabor Zsa Zsa Gabor Zdravstveno stanje devedesetrogodišnje glumice Zsa Zse Gabor nije baš najbolje, a toga je očigledno svjestan i njezin suprug Frederic von Anhalt koji već razmišlja što će učiniti s njezinim tijelom kad umre.

Odlučio je da će ga plastificirati. Riječ je o posebnoj tehnici kojom se iz tijela uklanja tekućina, a za to će se pobrinuti poznati njemački anatom Gunther von Hagens.

'Moja supruga je oduvijek sanjala da će njezina ljepota biti besmrtna', komentirao je Anhalt.

Slavna glumica je posljednjih nekoliko mjeseci provela u bolnici. Prvi put kada je u srpnju pala iz kreveta u pokušavajući se javiti na telefon. Inače, Zsa Zsa Gabor, miss Mađarske 1936., okušala je sreću u Hollywoodu i ondje igrala u više desetaka filmova i tv serija, primjerice u "Moulin Rougeu" Johna Hustona 1952. i "Dodiru zla" Orsona Wellesa 1958.

Vezane vijesti

Mubarak klinički mrtav?

Mubarak klinički mrtav?

Iz Egipta stižu posve oprečne informacije o zdravstvenom stanju bivšeg predsjednika Hosnija Mubaraka, pa je tako nacionalna agencija MENA objavila… Više

Komentari

registracija
16/6/10

nosonja, 03.09.10. 13:04

Koja glupost.Možda ju poslije stavi u herbarium.


registracija
3/9/10

mudroser, 03.09.10. 13:40

Sve za slavu. R.I.P.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika