03.09.2010. / 18:22

Autor: Martina Čizmić

HNS zaključio: Nije bilo namještanja utakmice finala Kupa

Ističu kako je utvrđeno da nema mogućnosti za poduzimanje bilo kakvih procesnih radnjih "protiv bilo kojeg nogometnog djelatnika"koji su bili spominjani u slučaju "Kup"

Bruno MarićBruno MarićHrvatski nogometni savez zaključio je istragu u slučaju mogućeg namještanja prve finalne utakmice Kupa Hrvatske između Dinama i Hajduka. Kako stoji u priopćenju poslanom iz HNS-a, disciplinska komisija je razmotrila materijale koje je dobila od UEFA-e te je na temelju tih dokumenata zaključila kako nema osnova za pokretanje bilo kakvog disciplinskog postupka.

Ističu kako je utvrđeno da nema mogućnosti za poduzimanje bilo kakvih procesnih radnjih "protiv bilo kojeg nogometnog djelatnika"koji su bili spominjani u slučaju "Kup". Podsjetimo, kao osumnjičeni su se spominjali sudac Bruno Marić te sportski direktor Dinama Zoran Mamić.

O svojim je zaključcima HNS obavijestio i nadležna tijela u UEFA-i.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
27/12/06

Skipp, 03.09.10. 19:52

Ma naravno da nema osnova zar je ikome moglo pasti na pamet da u HNL i HNS - da ne spominjem sudačku organizaciju - ima itko nepošten kome bi palo na pamet namještati rezultate....dovoljno je pogledati face dužnosnika, sušto poštenje....


registracija
8/7/09

bankar, 05.09.10. 14:55

haha hns zaključio


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika