06.09.2010. / 20:00

Autor: Andrea Belin

Istraživanja potvrdilo: Muškarci ipak nisu toliko opčinjeni seksom

U ovoj studiji sudjelovalo je deset tisuća ispitanika, pedeset četiri posto njih o seksu razmišlja nekoliko puta djevno, dok ostatak (43 posto) tek nekoliko puta tjedno

Premda se s godinama nekako utjelovilo mišljenje da muškarci neprestano razmišljaju o seksu, prava istina je potpuno drugačija. Da o seksualnim odnosima ne maštaju često potvrdilo je istraživanje Sveučilišta u Miamiju.

Naime, u ovoj studiji sudjelovalo je deset tisuća ispitanika, pedeset četiri posto njih o seksu razmišlja nekoliko puta djevno, dok ostatak (43 posto) tek nekoliko puta tjedno. Ništa drugačije odgovore nisu dale niti pripadnice nježnijeg spola.

Podsjetimo, neka prijašnja istraživanja su pokazala da žene često maštaju o seksualnom odnosu s nekim od poznatih poznatih javnih osoba, dok je muškarcima "one stvari" zabavnije raditi s prijateljicom. Većina muškaraca bi voljela 'to' učiniti s kolegicom s posla, a svaki peti pripadnik muškog spola "pali" se na doktorice i medicinske sestre.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika