07.09.2010. / 11:44

Autor: Andrea Belin

Woodsovim stopama: Wayne Rooney pred razvodom

Da nogometaš neće učiniti apsolutno ništa po pitanju spašavanja braka ukoliko njegova supruga Coleen Rooney zatraži razvod, potvrdio je stranim medijima neimenovani izvor blizak preljubniku

Wayne RooneyWayne RooneyČini se da je samo pitanje dana kada će napadač Manchester Uniteda i engleske nogometne reprezentacije, Wayne Rooney postati slobodan.

Da nogometaš neće učiniti apsolutno ništa po pitanju spašavanja braka ukoliko njegova supruga Coleen Rooney zatraži razvod, potvrdio je stranim medijima neimenovani izvor blizak preljubniku.

'Wayne nije spreman podnijeti kritike od strane supruge i njezine obitelji. Ako se ona ne može nositi s novonastalom situacijom njihovom bračnom životu je došao kraj', kazao je Rooneyev prijatelj.

Njegova supruga trenutačno je s desetomjesečnim sinom kod svojih roditelja i navodno ga više nikada u životu ne želi vidjeti.

Podsjetimo, Rooney je prošle godine varao svoju suprugu Coleen s prostitutkom koju je plaćao 1000 funti po noći, a sve u vrijeme dok mu je supruga bila trudna.

Inače, zbog istog razloga razišli su se Sandra Bullock i Jesse James, Tiger Woods i Elin Nordegren. Prošli tjedan službeno su se rastali pjevačica Cheryl Cole i nogometaš Ashley Cole. Koliko se pokažu točnima informacije koje je ovih dana u javnost plasirao Robert Randolph, ista sudbina prijeti i Johnu Travolti.

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika