10.09.2010. / 10:58

Autor: Andrea Belin

Novi šok: Sestra Coleen Rooney se bori za život

Dvanaestogodišnja djevojčica je nedavno imala moždani udar i nakon toga je pala u komu, a kako je izjavila sama Coleen Rooney liječnici se doslovno bore za njezin život

Wayne i Coleen RooneyWayne i Coleen RooneyColeen Rooney ovo je zasigurno jedno od najtežih razdoblja u životu. Nakon što je saznala da ju je suprug, nogometaš Wayne Rooney varao s prostitutkama, njezina dvanaestogodišnja sestra Rosie je u komi.

Naime, djevojčica je nedavno imala moždani udar i nakon toga je pala u komu, a kako je izjavila sama Coleen Rooney liječnici se doslovno bore za njezin život.

To je ujedno i jedan od razloga zašto joj se ne slušaju Rooneyjeve isprike, a nogometašu navodno nije niti dopustila da vidi njihovog desetomjesečnog sina Kaija.

Podsjetimo, nedavno je u javnost procurila informacija kako je Rooney prošle godine varao svoju suprugu s prostitutkom koju je plaćao 1000 funti po noći, a sve u vrijeme dok mu je supruga bila trudna, no čini se da je to samo jedan u nizu izleta izvan bračne postelje.

Vezane vijesti

Ne šali sa Sir Alexom!

Ne šali sa Sir Alexom!

To će vjerojatno biti jedno od najskupljih pića u životu Waynea Rooneyja. Nogometna zvijezda Manchester Uniteda nije smjela na Staru godinu igrati… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika