10.09.2010. / 11:13

Autor: Andrea Belin

Vječno pitanje: Zašto muškarci varaju?

Ukoliko muškarac pored sebe ima partnericu koja se svakodnevno žali na glavobolju i zbog toga izbjagava seksualne odnose, velike su šanse da će takvu vrstu zabave potražiti u tuđoj postelji...

Slavni golfer Tiger Woods, nogometaši Ashley Cole i Wayne Rooney te sada već bivši suprug glumice Sandre Bullock, Jesse James, samo su neki od 'poznatih' muškaraca koji su se godinama zabavljali izvan bračne postelje.

Zašto su pripadnici jačeg spola skloni varanju, pitanje je na koje se već stoljećima traži odgovor, a mi vam donosimo četiri najčešća razloga!

1. Nedostatak seksa

Ukoliko muškarac pored sebe ima partnericu koja se svakodnevno žali na glavobolju i zbog toga izbjegava seksualne odnose, velike su šanse da će takvu vrstu zabave potražiti u tuđoj postelji. S ovim problemom najčešće se susreću parovi u dugim vezama.

2. 'Osveta je slatka'

U posljednje vrijeme sve je više žena koje se zabavljaju u tuđoj postelji. Ukoliko nevjeru priznaju svojoj boljoj polovici, samo je pitanje dana kada će im se partner osvetiti. Vrlo vjerojatno prvi put kad mu se pruži prilika.

3. 'Veza na daljinu'

Uistinu su rijetki parovi koji uspiju održati takvu vezu upravo zbog toga jer je u takav odnos potrebno uložiti više truda. Često se zna dogoditi da, u većini slučajeva muškarci, topao zagrljaj počnu tražiti kod druge žene od koje ih ne dijeli stotinjak kilometara.

4. Česte svađe

Prepirke su dobrodošle u svakoj vezi, međutim svakodnevne svađe nikako nisu poželjne. Kada se počnete prepirati oko svake sitnice, velike su šanse da će vaša bolja polovica utjehu potražiti kod druge žene.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

registracija
4/1/09

miroljubiv, 10.09.10. 23:48

Ne vara muškarac drugu ili drugog,već sam sebe.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika