10.09.2010. / 14:36

Autor: Andrea Belin

Preminuo najtalentiraniji hrvatski tenisač Marin Šuica

Najbolji junior svijeta u kategoriji do 16 godina i jedan od najperspektivnijih mladih igrača preminuo je u četvrtak u mađarskoj bolnici od posljedica prometne nesreće

Marin Šuica; Foto: Kristijan Herceg/24sataMarin Šuica; Foto: Kristijan Herceg/24sataPetnaestogodišnji tenisač iz Čakovca, Marin Šuica, preminuo je u četvrtak u mađarskoj bolnici u Szekesfehervaru od posljedica prometne nesreće.

Kako javlja portal mnovine, nesreća se dogodila u subotu, 4. rujna na autocesti u Mađarskoj, u blizini grada Szekesfehervara kada se automobil, kojim je upravljao tenisačev trener Saša Tuksar, sudario s kamionom.

Mladi sportaš je zadobio teške ozljede glave i odmah je prebačen u bolnicu dok je Tuksar prošao neozlijeđen.

Liječnici od samog početka nisu bili previše optimistični, međutim nitko se ipak nije nadao najgorem.

U Hrvatskom teniskom savezu vlada šok i nevjerica. 'Užasno smo pogođeni smrću Marina. Tugujemo svi u Savezu i suosjećamo s njegovim roditeljima', kazala je izvršna direktorica, Marina Mihelić za Index.hr.

Inače, Šuica je bio najbolji junior svijeta u kategoriji do 16 godina i jedan od najperspektivnijih mladih igrača u Hrvatskoj, a prošli vikend uputio se na turnir u Latviju.

Vezane vijesti

Mubarak klinički mrtav?

Mubarak klinički mrtav?

Iz Egipta stižu posve oprečne informacije o zdravstvenom stanju bivšeg predsjednika Hosnija Mubaraka, pa je tako nacionalna agencija MENA objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika