11.09.2010. / 09:38

Autor: Nacional.hr

Upute Mladeži HDZ-a: Ne skandirajte 'Jadranka, Jadranka', podsjeća na 'Ivo, Ivo'

Inače, protokolom je predviđeno da će se stranačkoj mladeži od svih stranačkih dužnosnika obratiti jedino predsjednica Kosor. Skupu će se obratiti i predsjednica Mladeži HDZ-a Martina Banić, inače desna ruka Jadranke Kosor u Vladi

Jadranka KosorJadranka KosorDanašnji sabor obilježavanja 20. obljetnice Mladeži HDZ-a neće proći u uobičajenom ozračju. Naime, izostat će uobičajena skandiranja jer su sudionici sabora, njih pet tisuća, dobili naputak da u KD-u "Dražen Petrović", popularnoj Ciboni, gdje HDZ održava uglavnom svoje skupove, predsjednici HDZ-a i Vlade Jadranki Kosor ne skandiraju "Jadranka, Jadranka".

Kako piše Večernji list, cilj je izbjeći asocijacije na prijašnje skupove kada se dvoranom uz burni pljesak prolamalo "Ivo, Ivo". Navodno, predsjednica HDZ-a želi to izbjeći i pokazati da su kao stranka, i kad je o tome riječ, ušli u 21. stoljeće.

Bit će to najveće okupljanje mladeži te stranke i trebalo je, kako navodi Večernji poslužiti za učvršćivanje pozicije Jadranke Kosor u stranci koja bi, po uzoru na Zorana Milanovića, na idućem redovitom ili izvanrednom saboru stranke, s tim mladim i svježim te nekompromitiranim ljudima u većem broju pokušala ponuditi novo lice stranke i staviti ih na izborne liste.

Inače, protokolom je predviđeno da će se stranačkoj mladeži od svih stranačkih dužnosnika obratiti jedino predsjednica Kosor. Skupu će se obratiti i predsjednica Mladeži HDZ-a Martina Banić, inače desna ruka Jadranke Kosor u Vladi i osoba od njezina izrazitog povjerenja, koja je uz nju iz vremena dok je premijerka bila na čelu Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
6/10/09

pfefer, 11.09.10. 09:51

mladež hdz je ponos hrvatske


registracija
30/9/09

davor12345, 11.09.10. 10:26

Mladež HDZ-a je snaga Hrvatske! Jedan od njenih (bivših) pripadnika je i Ivan Drmić!


registracija
11/1/10

fluid, 11.09.10. 10:26

Ako se pridružim nečemu ili nekome tko sustavno loše radi za Hrvatsku(ili bilo šta drugo),tada postajem sudionikom takvoga lošeg djelovanja.Kako je jasano da je hdz od samoga svog početka bio zamišljen kao profitabilno-kriminalna organizacija sa dugim djelovanjem a Hrvatima je trebalo taaaako dugo da to shvate,nije čudo da mnogi traže utočište u takvoj organizaciji.Tkzv.uhljebljenje.Nažalost,novca je sve manje a pogubnost takvih odluka već je svakom pametnom jasna. Ne radi se o domoljublju ili zaštiti hrvatskih interesa već o organizirano interesnoj skupini koja nema granica u ostvarenju svojega pljačkajućeg modela .Trenutno ste zbrinuti,vi mladi ali svojim pridruživanjem takvoj politici,osudili ste svoju djecu na dugove.Iako ih još ni nemate. Vi ćete preživjeti možda ali vaša djeca su,vašim odlukama već sada sužnji u budućnosti.I to ne nesposobnosti hrvatskog čovjeka već nesposobnosti svojega vodstva. Nesposobnosti da to učini po poštenoj utakmici ali zato vrlo sposobnoj da to učini na kriminalan način.Ako tražite dokaz za ovakve tvrdnje,onda ste zaista sljepi.Dokaz je tako javan i prisutan već 20 godina.Pametnom dosta.Pokvarenom također.


registracija
11/1/10

fluid, 11.09.10. 10:46

"Pioniri maleni mi smo vojska prava..."


registracija
30/6/10

petrus7, 11.09.10. 11:06

ČMARKO64 jedi govna glupi čovječe. Oni su lopovi budućnosti. Skandirajte lopovima i dalje. Oni su oni koji će nakon izbora svi promjeniti stranke i težiti onoj gdje će moći krasti. E to je ta mladež. To su sve nepismeni kao ti ČMARKO64 koji su u stranci zbog posla i krađe. TReba ih zabraniti. Polako samo, doći će i ti izbori. Poklonite se svi BJELOGLAVOJ SRPSKOJ KOKOŠI!!! SRPKINJA NA ČELU!!! Kako vas Hrvatine nije sram klanjati se i slijediti jednu srpkinju nakon toliko muke što su nam priredili?


registracija
19/4/10

galileos, 11.09.10. 11:36

izvinjavam se ,ja sam vojvodjanin srpskog porekla,i nemogu da shvatim,kakve veze ima jadranka sa srbima osim sto je uzela stan od zagrepcanina srpskog porekla?


registracija
31/1/10

STTony, 11.09.10. 11:39

Nema veze je li Jaca srpkinja ili ne, bitno je da je na čelu zločinačke organizacije koja je hrvatskoj nanijela više štete u ovih 20 godina nego svi četnici zajedno.


registracija
11/1/10

fluid, 11.09.10. 12:21

galileos.U kakvim si ti to dvojbama?Pa po vama Srbima mi Hrvati smo,u stvari Srbi.!Samo to mi još neznamo.To je vaša teorija.A najsmješnije mi je bilo kada mi je jedan Srbin objasnio da je to tako jer smo do rata pričali(govorili)istim jezikom.Eto.Tako je jednostavno a mi Hrvati nikako da to shvatimo.


registracija
26/7/09

odredjen, 11.09.10. 12:32

ta mladez me podsjeca na nazzi mladez... koji su to kreteni unutra? Sto mlad covjek ima traziti u tako bolesnoj stranci, koja je unistila zemlju, u kojoj je svaki clan lopov i prevarant? A mozda se takvi mladi i okupljaju jer zele nastaviti njihove tekovine?

Totally sick!


registracija
30/6/10

petrus7, 11.09.10. 12:40

Jaca je srpkinja i preziva se Vlaisavljević a njezin ujak je vaš oficir. Sada se ona sveti što je srbija izgubila u ratu od nas na ovaj način.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika