16.09.2010. / 16:23

Autor: Andrea Belin

Preljubnik Peter Crouch potvrdio: Postat ću otac!

Njegova zaručnica, ujedno i jedna od najpoželjnijih žena u Velikoj Britaniji, Abbey Clancy je trudna, a da je u blaženom stanju već dvanaest tjedana potvrdio je i sam nogometaš

Peter CrouchPeter CrouchEngleski reprezentativac Peter Crouch koji je prije mjesec dana također punio medijske stupce zbog seks skandala, će uskoro postati otac.

Naime, njegova zaručnica Abbey Clancy, ujedno i jedna od najpoželjnijih žena u Velikoj Britaniji je trudna, a da je u blaženom stanju već dvanaest tjedana potvrdio je i nogometaš. Čini se da je trudnoća i bila jedan od razloga zašto je suprugu oprostila nevjeru.

Podsjetimo, devetnaestogodišnja prostitutka Monica Mint otkrila je početkom kolovoza u intervjuu News of the Worldu da je spavala s nogometašem za tisuću eura. Monica je ispričala da je Crouch, čim ju je upoznao, inzistirao na seksu u taksiju koji se kretao madridskim ulicama izložen pogledima prolaznika. Nakon toga odveo ju je u jedan hotel u središtu Madrida.

Vezane vijesti

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Ispijanje šalice ili dvije kave tijekom trudnoće ili dojenja neće utjecati na kvalitetu sna novorođenčeta, pokazalo je brazilsko istraživanje koje je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika