03.10.2002. / 00:00

Autor: Nacionalova redakcija

MEDIJI

ZAJEDNIČKI IZDAVAČKI POTHVAT NACIONALA I BURDE

NOVA TVRTKA ZOVE SE BURDA NACIONAL d.o.o.


Uprava tjednika ‘’Nacional’’ obavještava javnost da je 24. rujna 2002. godine osnovala zajedničku tvrtku s jednim od najvećih njemačkih i europskih izdavačkih kuća Hubert Burda Media. Ime nove tvrtke je Burda Nacional d.o.o.
U zajedničkom poduzeću koje će se baviti tiskanim medijima partneri će izdavati novu gamu proizvoda kojom će obogatiti hrvatski medijski prostor.
Osnivanjem poduzeća Burda Nacional d.o.o Uprava Nacionala smatra da će doći do veće popularizacije u hrvatskim tiskanim medijima, što će biti dobro za sve, a najviše bi time trebali dobiti čitatelji.
Burda Verlag Gmbh je izdavačka kuća s dugom tradicijom i širokim dijapazonom proizvoda od modnog magazina Burda do vodećeg evropskog news magazina Focus. Godišnji promet Burde Verlag Gmbh je 1.84 milijardi eura. U Njemačkoj izdaje 59 naslova a u preostalim dijelovima svijeta 155.
Novo poduzeće Burda nacional d.o.o. već je započelo s radom te će uskoro na hrvatskom tržištu lansirati i svoj prvi naslov.

Vezane vijesti

Nacional na kioscima već danas

Nacional na kioscima već danas

Zbog Praznika rada, 1. svibnja, Nacional možete kupiti na kioscima diljem Hrvatske već danas. U novom broju donosi: Intervju: Stjepan Mesić- Bivši… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika