20.09.2010. / 11:35

Autor: Nacional.hr

Atlas predstavio paletu novosti u sklopu kataloga "Zima"

Osim toga predstavljen je i MultiPlusCard - fantastičan program nagrađivanja, u kojem korisnici, kupujući osnovne namirnice i kućne potrepštine, plaćajući kreditnim i debitnim karticama, kupujući knjige, dnevne novine, proizvode za ljepotu, njegu i higijenu, razgovarajući mobitelom i putujući, sakupljaju bodove i dobivaju nagradne kupone

Na konferenciji za novinare koja se održala u nedjelju predstavljen je novi Atlas Airtoursov katalog „Zima" te je najavljen izlazak Atlas Airtoursovog Ski magazina, koji će ljubiteljima zimskih odmora ponuditi savjete za putovanja, putopise i posebne skijaške ponude koje nisu sabrane u katalogu.

Predstavljen je i MultiPlusCard - fantastičan program nagrađivanja, u kojem korisnici, kupujući osnovne namirnice i kućne potrepštine, plaćajući kreditnim i debitnim karticama, kupujući knjige, dnevne novine, proizvode za ljepotu, njegu i higijenu, razgovarajući mobitelom i putujući, sakupljaju bodove i dobivaju nagradne kupone.

Tako korisnici bodove sakupljaju i pri svakoj kupnji bilo kojeg aranžmana i izleta iz ponude poslovnica Atlas Airtoursa i to neovisno o načinu plaćanja. Bodove korisnici neće moći akumulirati jedino prilikom kupnje ulaznica za događaje i koncerte. Tako korisnike u ovom katalogu po prvi puta očekuje i MPC ponuda, koja kod rezervacije određenih objekata Atlas Airtoursove klijente nagrađuje dodatnim bodovima.

Prisutnima su predstavljeni i partneri Atlas Airtoursove škole skijanja - Nordica i Shred. Ponuda Nordica skija za nadolazeću je sezonu izuzetno bogata i jamči potpun skijaški doživljaj, a Shredove skijaške i sunčane naočale živih boja i modernih sportskih oblika, kao i kacige i štitnici jamče najbolju zaštitu.

Ne smijemo zaboraviti ni knjigu „Najljepša europska skijališta" Vlade Šestana, koja je dostupna u Atlas Airtoursovim poslovnicama po cijeni od 49 kn.

Vezane vijesti

Iz HRT-a demantiraju: Nismo namjestili natječaj, odabrali smo povoljnije

Iz HRT-a demantiraju: Nismo namjestili natječaj, odabrali smo povoljnije

Sa HRT-a su reagirali demantijem na tekstove koje su objavili Poslovni Dnevnik i Večernji list, a u kojima se navodi kako je javna televizija na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika