28.09.2011. / 17:51

Autor: Nacional.hr

Atlas predstavio prvu certificiranu školu skijanja

Atlasova škola skijanja prva je škola skijanja koju je certificirao Hrvatski zbor učitelja i trenera skijanja

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaTuristička agencija Atlas predstavila je s svoju ponudu zimskih i skijaški aranžmana za predstojeću sezonu skijanja. No, najveću je pozornost privukla Atlasova škola skijanja.

Atlasova škola skijanja i škola skijanja u suradnji sa sestrinskom tvrtkom Kompas Holidays Slovenija organizirana je na: Bad Kleinkirchheimu, St. Oswaldu, Gerlitzenu, Lachtalu, Katschbergu, Nassfeldu, Saalbachu, Kronplatzu, Alta Badii i Civetti.

Atlasova škola skijanja prva je škola skijanja koju je certificirao Hrvatski zbor učitelja i trenera skijanja, krovno strukovno tijelo ovlašteno od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa za edukaciju kadrova u snježnim sportovima.

Profesionalni, vrhunski hrvatski učitelji skijanja, predvođeni demonstratorima, male i homogene grupe sastavljene prema dobi i razini znanja, mogućnost učenja carvinga s inovativnim UPS pristupom daju garanciju - baš svatko može naučiti skijati.

Vezane vijesti

Ana Jelušić završila karijeru zbog problema s astmom

Ana Jelušić završila karijeru zbog problema s astmom

Jedna od najtrofejnijih hrvatskih skijašica, Ana Jelušić objavila je na konferenciji za medije da završava svoju skijašku karijeru. Razlog prekida su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika