21.09.2010. / 13:35

Autor: Nacional.hr

'Posudi mi tenor' u kazalištu Komedija

U glavnim su ulogama Goran Malus, Vanda Winter, Dražen Bratulić, Ervin Baučić, Mila Elegović, Davor Svedružić, Vanja Ćirić i Dubravka Ostojić

Ekipa iz predstave Posudi mi tenor; foto: /www.komedija.hrEkipa iz predstave Posudi mi tenor; foto: /www.komedija.hrSvečanom premijerom u petak 24. rujna u 19:30 sati, u zagrebačkoj Komediji počinje igrati komedija Posudi mi tenor. Pišući dramu o pjevačkoj zvijezdi u kulturnoj provinciji Ken Ludwig sa simpatijom prikazuje kakve sve situacije nastaju kada se u maloj sredini pojavi važna osoba a svi, inače dragi i simpatični ljudi, postaju lovci na tih ključnih pet minuta u njezinom društvu.

Potreba pojedinih ljudi da dožive svojih pet minuta slave ponekad postaje farsična groteska, što svakodnevno možemo vidjeti u raznim medijima. U novoj Komedijinoj predstavi ona je pretvorena upravo u ono što biste od Kazališta Komedija očekivali – iznimno smiješnu predstavu o kazalištu i kazališnim ljudima, barokno razigranu i zabavnu u kojoj će se Komedijin Ansambl predvođen redateljem Markom Juragom ponovo pokazati u najboljem izdanju.

Komediju je preveo Damir Munitić, scenografiju potpisuje Tomislav Ruszkowski, kostimografiju Elvira Ulip, a glazbeni suradnik je Krešimir Batinić. U glavnim su ulogama Goran Malus, Vanda Winter, Dražen Bratulić, Ervin Baučić, Mila Elegović, Davor Svedružić, Vanja Ćirić i Dubravka Ostojić. (Lidija Zozoli)

Vezane vijesti

Duuuga večer smijeha u Avanue Bar-u već 13. studenog

Duuuga večer smijeha u Avanue Bar-u već 13. studenog

Nakon komičarke Marine Orsag i kvarteta Gipsy Swing, zabavi u u Avenue Baru nije kraj. Već sljedeću subotu, 13. studenog baru koji se nalazi u sklopu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika