23.09.2010. / 14:34

Autor: Andrea Belin

Prostitutka koja je Beckhamu zakomplicirala život potječe iz susjedne BiH?

Dvadesetšestogodišnja Irma Nici navodno se rodila u Bosni, odrasla je u Velikoj Britaniji, a u vrijeme kada se zabavljala s nogometašem je živjela u New Yorku

Irma Nici i David BeckhamIrma Nici i David BeckhamNakon što je gotovo sve svjetske medije preplavila vijest kako će nogometna zvijezda David Beckham podnijeti tužbu protiv magazina InTouch koji je objavio kako je 2007. godine pet puta spavao s elitnom prostitutkom Irmom Nici, neki britanski mediji su se raspisali kako je riječ o djevojci koja je podrijetlom iz Bosne i Hercegovine.

Dvadesetšestogodišnja Irma Nici navodno se rodila u Bosni, odrasla je u Velikoj Britaniji, a u vrijeme kada se zabavljala s nogometašem je živjela u New Yorku. Prema njezinim tvrdnjama prvi put je spavala s Beckhamom u kolovozu 2007. godine u New Yorku, a mjesec dana kasnije i u Londonu. Beckham je cijelu priču demantirao, a sve tvrdnje nazvao lažnim i smiješnim.

"Nažalost živimo u svijetu u kojem razni magazini mogu objavljivati laži i još misle da će proći nekažnjeno. Cijela ova priča je smiješna i potpuno netočna," poručio je Beckham preko svojeg glasnogovornika dodavši kako je protiv magazina podnio sudsku tužbu.

Vezane vijesti

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

David Beckham, koji je prije mjesec dana proslavio 37. rođendan, veli kako ne razmišlja o mogućnosti obavljanja trenerskog posla kada objesi kopačke… Više

Komentari

registracija
21/3/10

arcanius, 23.09.10. 16:16

i ja bi ju....
Beckhy, koliko si ju platio?.... :D


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika