25.09.2010. / 08:20

Autor: Andrea Belin

'Seks dijeta'. Topite kilograme s partnerom u krevetu

Ukoliko još uvijek niste uspjeli skinuti višak kilograma, a sati provedeni u teretani vas ne privlače ni najmanje, imamo savršen recept za vas. Uz 'seks dijetu' ćete otopiti masne naslage, učvrstiti mišiće i ukloniti stres...

Već od prije je poznato da seks blagotvorno utječe na zdravlje, a osim što poboljšava rad srca, produljuje život i opušta, bogat seksualni život je najbolji saveznik u borbi s kilogramima.

I Cameron Diaz je nedavno u jednom intervjuu i priznala da besprijekoran izgled, na kojem joj zavide pripadnice nježnijeg spola diljem svijeta, može zahvaliti bogatom seksualnom životu. Međutim, odmah na početku valja napomenuti da i tijekom 'seks dijete' morate ipak pripaziti i na prehranu.

Koliko ćete se suzdržavati od omiljenih namirnica ovisi o tome koliko ćete se često s partnerom zabavljati u spavaćoj sobi. No, bez obzira na 'fizičku aktivnost' ne bi bilo loše da postepeno prestanete konzumirati kruh i tjesteninu. Umjesto toga, pojačajte unos cjelovitih žitarica, voća, povrća i ribe.

Kako bi rezultati bili vidljivi već nakon mjesec dana, stručnjaci preporučaju seksualne odnose tri do pet puta tjedno. Tijekom vikenda savjetuju također maksimalnu aktivnost.

Koja seksualna poza sagorijeva najviše kalorija?

Misionarski položaj: 115 kalorija

Doggie Style: 400 kalorija

Strastveni poljupci: Pola sata - 35 kalorija

Masaža: Pola sata - 80 kalorija

Skidanje odjeće: 8 kalorija

Predigra: Pola sata - 238 kalorija

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika