29.09.2010. / 14:37

Autor: Hina

Jarnjak o uhićenju Barišića: To nije borba protiv HDZ-a, nego protiv kriminala

Upitan je li, kao bivši glavni tajnik HDZ_a, imao kakvih saznanja o navodnim nezakonitostima u financiranju stranke, odgovorio je da bi, da je imao takve informacije, o tome sigurno javno i progovorio

Ivan JarnjakIvan JarnjakPotpredsjednik HDZ-a i Hrvatskog sabora Ivan Jarnjak danas je izjavio kako ne želi špekulirati nanosi li uhićenje bivšeg HDZ-ovog rizničara Mladena Barišića štetu njegovoj stranci, jer, kako je rekao, to ne smatra borbom protiv HDZ-a, nego protiv kriminala.

"Ovo nije borba protiv HDZ-a, nego protiv kriminalnih djela i ta borba mora biti, bez obzira na korist ili štetu HDZ-a", izjavio je Jarnjak novinarima u Saboru.

Upitan je li, kao bivši glavni tajnik HDZ_a, imao kakvih saznanja o navodnim nezakonitostima u financiranju stranke, odgovorio je da bi, da je imao takve informacije, o tome sigurno javno i progovorio.

Jarnjak je naglasio da HDZ daje apsolutnu potporu državnim tijelima u borbi protiv korupcije i svih oblika kriminala.

Ravnatelja Carinske uprave i bivšeg rizničara HDZ-a Mladena Barišića USKOK tereti za udruživanje radi počinjenja kaznenih djela, protuzakonito posredovanje i poticanje na zlouporabe položaja i ovlasti u slučaju "Fimi media", doznaje se od njegovog branitelja Ante Madunića. Madunić je kazao da je njegov branjenik uhićen jutros u 7 sati, nakon čega je policija pretražila njegov dom i ured u Carinskoj upravi u Humboldtovoj ulici.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 29.09.10. 14:51

Jarnjak,kao prvo,dajete potporu sada kada se zna da nemate kuda.Stišće vas Evropa i oni vas jedini mogu natjerati na to.Narod još živi i radi na crno pa se nije sabrao od onoga što nas čeka.Zato šuti.Kao drugo,tvoja većinska vladavina je stvorila ,što nesposobnošću a većim djelom organiziranim zločinom same vlasti u kojoj i ti participiraš od početka,ove okolnosti pod kojima je to bilo moguće učiniti Hrvatskoj i njenim građanima.Nije on kriminalni pojedinac.On je produkt vaše pokvarenosti. Ali želim vjerovati da vam se bliži kraj.Dojadili ste i Bogu i vragu i ovom narodu.Zato i jesam za što brži ulazak u EU.Iz razloga otvorenosti granica i slobode kretanja pa do ograničenja lopova,kao što ste vi iz stranaka.Imali ste zadatak voditi Hrvatsku u svjetlu i bolju budućnost.Odveli ste je u dužničko ropstvo.Jel ti jasno Jarnjak i bratijo?


registracija
14/11/07

laufer, 29.09.10. 20:00

Ovo sve neki hendikepirani - slijepi, gluhi...
nikada ništa nisu vidjeli, čuli...


registracija
29/11/09

Ivis, 30.09.10. 00:59

Samo novi izbori i izborni zakon! NE IZBORNIM LISTAMA. Za jedno podrucje od 30 - 4à tisuca stanovnika (biraca ), jedno kandidatsko mjesto. Kandidat mora biti prijavljen na adresi istoga! To je jedini nacin za dobre zakone. Sadasnje, za vlastite potrebe, treba izbaciti!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika