29.09.2010. / 16:00

Autor: Andrea Belin

Hoće li skandal s prostitutkom iz Bosne razoriti bračni par Beckham?

Ukoliko je za vjerovati neimenovanom izvoru bliskom paru, modna dizajnerica je na rubu očaja. Iako se čini da ju ova priča nije previše uzdrmala, isti izvori tvrde da je bivša Spajsica zbpg 'afere' s prostitutkom užasno povrijeđena

David i Victoria BeckhamDavid i Victoria BeckhamIako David Beckham još uvijek tvrdi da nije spavao s 26-godišnjom prostitutkom Irmom Nici koja je podrijetlom iz Bosne, čini se da mu je ovaj skandal ozbiljno poljuljao odnos sa suprugom Victorijom Beckham.

Ukoliko je za vjerovati neimenovanom izvoru bliskom paru, modna dizajnerica je na rubu očaja. Iako se čini da ju ova priča nije previše uzdrmala, isti izvor tvrdi da je bivša Spajsica užasno povrijeđena, a nije ni čudo budući da je ovo već drugi identičan slučaj u posljednjih nekoliko godina.

Naime, prije šest godina nogometaš je imao seksualnu aferu s bivšom asistenticom Rebeccom Loo koja također nije mogla držati jezik za zubima već je cijelu priču plasirala u medije.

Prema pisanju InToucha Beckham je Irmi Nici plaćao 10.000 dolara po jednoj noći. Prema njezinim tvrdnjama prvi put je spavala s Beckhamom u kolovozu 2007. godine u New Yorku, a mjesec dana kasnije i u Londonu. Beckham je cijelu priču demantirao, a sve tvrdnje nazvao lažnim i smiješnim. Hoće li 'afera' s Irmom Nici razoriti bračni par Beckham ili će Victoria i ovaj put prijeći preko svega, tek ćemo vidjeti.

Vezane vijesti

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

David Beckham, koji je prije mjesec dana proslavio 37. rođendan, veli kako ne razmišlja o mogućnosti obavljanja trenerskog posla kada objesi kopačke… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika