03.10.2010. / 09:00

Autor: Nacional.hr

5 jednostavnih koraka kako 'upecati' milijunaša

Udati se za muškarca dubljeg džepa i nije toliko komplicirano kako se čini. Za početak e bi bilo loše da u obližnjoj videoteci posudite film "Kako se udati za milijunaša" s Marilyn Monroe

Gotovo da ne postoji žena koja ne sanja o luksuznoj vili s bazenom, skupocjenom automobilu i najnovijoj kolekciji odjeće omiljenog dizajnera... Na žalost, rijetke su one kojima to financijske mogućnosti dopuštaju, međutim za ostvarenje snova možete odabrati lakši put, udati se za milijunaša!

1. Dodatna edukacija

Za početak ne bi bilo loše da u obližnjoj videoteci posudite film "Kako se udati za milijunaša" s Marilyn Monroe.

2. Poradite na sebi

Takvi muškarci uglavnom ne mogu odoljeti djevojkama savršenih proporcija u visokim potpeticama. Sami procijeniti trebate li se udebljati, odnosno smršaviti. Ne bi bilo loše da dodatnu pažnju posvetite noktima i kosi.

3. Izlazite na 'fensi' mjesta

Da biste 'uhvatili' muškarca dubljeg džepa, morate se kretati na mjestima gdje se i oni kreću. Dakle, ne bi bilo loše da se počnete baviti golfom ili sjednete za stol u obližnjem kasinu.

4. Ne razgovarajte o novcu
Kada dogovorite sastanak s muškarcem za kojeg ste sigurni da vam može priuštiti sve što poželite, pažljivo birajte teme za razgovor. Nikako nemojte razgovarati o novcu jer će vas odmah okarakterizirati kao sponzorušu.

5. Predbračni ugovori
I kada se napokon nađete u naručju milijunaša, na redu je potpisivanje predbračnog ugovora. Međutim, u ovoj, posljednjoj fazi, morate biti posebno mudri i oprezni!

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

registracija
31/1/10

STTony, 03.10.10. 10:05

Pa da, da ne bi u nas slučajno izašao članak: '5 jednostavnih koraka kako nešto sam stvoriti u životu'


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika