01.10.2010. / 17:12

Autor: Nacional.hr

Toshiba najavila nove prijenosnike - Satellite C660 i Satellite Pro C660

Satellite C660 i Satellite Pro C660 biti će dostupni tijekom četvrtog kvartala u 2010. U Europi, Srednjem Istoku i Africi

Toshibini prijenosnici namijenjeni su profesionalcima, ali i kućnim korisnicimaToshibini prijenosnici namijenjeni su profesionalcima, ali i kućnim korisnicimaToshiba Computer Systems, divizija u sklopu Toshiba Europe GmbH, najavila je novi Satellite C660. Ovo prijenosno računalo idealno je za korisnike željni uređaja koji je sposoban ispuniti svakodnevne potrebe za kompjuterom kao što je slanje i primanje e-mailova, web pretraživanje, standardne Office aplikacije i osnovni multimedijski doživljaj- sve to u ovom pristupačnom paketu.

Toshiba je također otkrila novi satellite Pro C660 namijenjen profesionalnim korisnicima. Satellite C660 i Satellite Pro C660 biti će dostupni tijekom četvrtog kvartala u 2010. U Europi, Srednjem Istoku i Africi.

Velika pohrana podataka u korak s današnjim digitalnim načinom života

Satellite C660 s zaslonom od 15.6" i završnom teksturom crne boje na kojoj otisci prstiju ili ogrebotine ne ostaju lako, nudi i varijantu LCD zaslona s teksturom svjetlo čelično sive metalik boje. Prijenosno računalo pruža sve što je prosječnim korisnicima potrebno za obavljanje svakodnevnih zadataka na kompjuteru. Zasnovan na snažnim Intel® i AMD® procesorima uz najnovije integrirane grafičke kartice do 8 GB RAM omogućuje ugodan i jednostavan multitasking. Ovo prijenosno računalo s kapacitetom hard diska do 640 GB omogućuje integrirana numerička tipkovnica i Touch Pad s Multi-Touch kontrolom podržavajući nekoliko načina upotrebe.

Fleksibilnost u komunikaciji i dijeljenje sadržaja

Satellite C660 nudi nekoliko sučelja uključujući dva USB 2.0 ulaza, bežični LAN, Bluetooth kao opcija, brzi Ethernet LAN i multi čitač kartica. Dva stereo zvučnika pružaju bogato iskustvo zvuka. Zahvaljujući ugrađenoj web kameri* s mikrofonom, face-to-face video komunikacija se lako uspostavlja.

Spreman za upotrebu

Korisnicima može dobro doći i prethodno instalirani softverski paket uključujući Microsoft® Office Starter 2010 koji nudi produktivnost osnovnog Office paketa i Nero® 9 Essentials za snimanje na hard disk i kopiranje dokumenata. Satellite C660 također sadrži Toshiba eksluzivne softver alate poput Toshiba Media Controllera koji olakšava prijenos sadržaja na uređaje koji podržavaju DLNA®. Grafičko korisničko sučelje Toshiba LifeSpace olakšava korisnicima organizaciju svakodnevnih aktivnosti i projekata.

Satellite Pro C660: Rad s malim budžetom

Satellite Pro C660 primarno je fokusiran na profesionalne korisnike. Dok nudi gotovo jednake tehničke karakteristike kao i potrošački modeli, Satellite Pro C660 crne teksture sadrži i nereflektirajući zaslon od 39.6 cm (15.6") i koristi Windows® 7 Professional.

Vezane vijesti

Tehnologijom do jednostavnijeg življenja

Tehnologijom do jednostavnijeg življenja

Prema novom Ketchumovom indeksu digitalnog življenja (Ketchum Digital Living Indeks), jednostavnost je ono što ljudi žele od pametnih telefona,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika