02.10.2010. / 20:00

Autor: Hina

Prosvjednici iz cijele Italije na ulicama Rima prosvjedovali protiv Berlusconija

Tisuće prosvjednika iz cijele Italije ponovno su prosvjedovale protiv premijera Silivija Berlusconija u subotu, nekoliko dana nakon što se premijer provukao na glasovanju o povjerenju u parlamentu.

Prosvjednici su jasno rekli što misle o BerlusconijuProsvjednici su jasno rekli što misle o BerlusconijuTisuće prosvjednika iz cijele Italije ponovno su prosvjedovale protiv premijera Silivija Berlusconija u subotu, nekoliko dana nakon što se premijer provukao na glasovanju o povjerenju u parlamentu.

Subotnja prosvjedna povorka bila je drugi takozvani "No B Day" koji je organizirala koalicija Popolo Viola (Ljubičasti narod) kako bi bi iskazala svoj bijes zbog navodne Berlusconijeve manipulacije talijanskim ustavom i parlamentom u njegovim pokušajima da izbjegne sudski proces za korupciju.

Prvi "No B Day" održan je u prosincu 2009. a po podacima policije na njemu se okupilo oko 90.000 ljudi. Podaci o broju prosvjednika ove subote još nisu poznati.

Prosvjednici su nosili transparente sa sloganima protiv Berlusconija među kojima je bio i natpis "jedina razlika između Boga i Berlusconija je što Bog ne vjeruje da je Berlusconi".

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika