03.10.2010. / 10:14

Autor: Andrea Belin

Ekskluzivni video: Pogledajte vjenčanje glumice Ane Begić

Svečanom trenutku u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Rematama prisustvovalo je pedeset uzvanika, među kojima su, doduše kako je bilo i za očekivati bili glumičini kolege

Ana BegićAna BegićZagrebačka glumica Ana Begić, široj javnosti najpoznatija po ulozi u humorističnoj seriji 'Bibin svijet' u subotu se zaklela na vječnu ljubav. 'Sudbonosno da' dugogodišnjem dečku Danielu Tahiriju izgovorila je u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Rematama.

S obzirom da nije željela da detalji vjenčanja procure u javnost, zaštitari je nisu ispuštali iz vida. Svečanom trenutku prisustvovalo je pedeset uzvanika, među kojima su, doduše kako je bilo i za očekivati bili glumičini kolege. Naime, Bojana Gregorić Vejzović, Ecija Ojdanić, Vedran Mlikota i Barbara Nola, samo su neki od glumaca koji su bili na vjenčanju.

Svadbena svečanost održala se u restoranu Zovko.

Podsjetimo, da planira vjenčanje, glumica je otkrila u travnju ove godine, međutim datum nije željela podijeliti s javnošću.

Video: Danijel Popek

Vezane vijesti

Ana Begić: Ipak bih još pričekala s drugom trudnoćom

Ana Begić: Ipak bih još pričekala s drugom trudnoćom

“Lana je jedna vesela i tvrdoglava horoskopska Bikica koja u svakom trenutku zna što želi i kako do toga doći”, kaže glumica Ana Begić opisujući… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika