05.10.2010. / 12:22

Autor: Hina , Andrea Belin

Novi početak: Angelinina djeca krenula u privatnu školu u Mađarskoj

Iako se detalji skrivaju od očiju javnosti, dvoje najstarije djece, Maddox i Pax, navodno od ponedjeljka pohađaju francusko-američku školu u mađarskoj prijestonici, dok su njihove dvije mlađe sestre, Zahara i Shiloh, krenule u vrtić te škole

Angelina Jolie i Brad PittAngelina Jolie i Brad PittDa su djeca filmskih zvijezda Angeline Jolie i Brada Pitta su, posve u skladu s mađarskim propisima, upisana u školu u Budimpešti, dok im majka u tom gradu boravi režirajući svoj prvi film, nije nikakva tajna.

Iako se detalji skrivaju od očiju javnosti, dvoje najstarije djece, Maddox i Pax, navodno od ponedjeljka pohađaju francusko-američku školu u mađarskoj prijestonici, dok su njihove dvije mlađe sestre, Zahara i Shiloh, krenule u vrtić te škole.

Neki mediji su se raspisali kako su zaposlenici škole morali potpisati dokument kojim su se obvezali da neće davati nikakve izjave o djeci hollywoodskog para.

Inače, Jolie (35) i Pitt (46) imaju troje adoptirane i troje biološke djece. Pitt trenutno radi u Bostonu, gdje se snima film Moneyball.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika