05.10.2010. / 14:31

Autor: Boris Bilas

Koljenom u jaja: Pogledajte kako Evo Morales udara na prijateljskoj utakmici

Utakmica u La Pazu odigrala se između momčadi predsjednika Moralesa i momčadi gradonačelnika La Paza koju su činili oporbeni političari. Kao što se može pretpostaviti utakmica i nije bila previše prijateljska

Evo Morales (Foto: Reuters)Evo Morales (Foto: Reuters)Bio je to potez na kojeg samo šef države može proći bez crvenog kartona. Bolivijski predsjednik Evo Morales se, naime, nije baš proslavio na prijateljskoj utakmici u La Pazu.

Morales je ulovljen kako udara protivničkog koljenom u 'ono mjesto' i to nakon što ga je navodno prethodno taj igrač oštro faulirao. Zanimljivo kako nakon ovog poteza nije isključen Morales, već igrač koji je dobio udarac u nezgodno mjesto i to zbog prethodnog prekršaja.

Državna agencija, koja podupire Moralesa, nije izvijestila o incidentu već je samo javila kako je predsjednik bio žestoko fauliran te mu je doktor preporučio desetodnevno mirovanje.

Inače, 'prijateljska' utakmica u La Pazu se odigrala između momčadi predsjednika Moralesa i momčadi gradonačelnika La Paza koju su činili oporbeni političari. Kao što se može pretpostaviti utakmica i nije bila previše prijateljska.

Vezane vijesti

U bolivijskim gradovima zabranili promet motornim vozilima

U bolivijskim gradovima zabranili promet motornim vozilima

U devet bolivijskih gradova bio je zabranjen promet svim motornim vozilima i javnom prijevozu jer se u državi održavao prvi 'Nacionalni dan pješaka',… Više

Komentari

registracija
27/7/09

verina, 05.10.10. 23:03

Divljak ostaje divljak, a to što je predsjednik države - to je dodatna tragedija Bolivije.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika