18.10.2010. / 12:34

Autor: Hina

Obama gostuje u televizijskoj znanstvenoj emisiji 'Razbijači mitova'

Obamino pojavljivanje 8. prosinca na Discovery Channelu u okviru je nastojanja Bijele kuće da naglasi važnost znanstvenoga obrazovanja

Barack ObamaBarack ObamaAmerički predsjednik Barack Obama sudjelovat će sljedećeg mjeseca u televizijskoj emisiji "Razbijači mitova" (Mythbusters) u kojoj se uz pomoć znanosti ispituju popularna vjerovanja i mitove.

Obamino pojavljivanje 8. prosinca na Discovery Channelu u okviru je nastojanja Bijele kuće da naglasi važnost znanstvenoga obrazovanja.

Riječ je o jednome od nekoliko netradicionalnih predsjednikovih pojavljivanja u medijima. Obama se prošloga tjedna pojavio na MTV-u, a u srpnju je dao intervju u dnevnoj televizijskoj razgovornoj emisiji "The View".

Neke epizode "Mythbustera" bavile su se pitanjima poput onoga mogu li božićne žaruljice izazvati požar u kući i troše li prljavi automobili manje benzina od čistih. Emisija ima oko 13 milijuna gledatelja na tjedan, a posebno je popularna među djecom u dobi od 9 do 14 godina, priopćila je Bijela kuća.

Vezane vijesti

Što muči svjetske velesile

Što muči svjetske velesile

Pred odlazak na summit skupine 20 najrazvijenijih zemalja svijeta (G-20) u Los Cabos (Cabo San Lucas, Baja California Sur), u Meksiko - njemačka… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika