20.10.2010. / 08:11

Autor: Totalsport

Mourinho: Prava smo momčad

Imamo devet bodova nakon tri kola. Cilj nam je skupinu završiti na prvom mjestu, ako u sljedećem kolu ostanemo neporaženi u Milanu, bit ćemo na pravom putu, rekao je Mourinho

Jose MourinhoJose Mourinho- Moji su igrači bili sjajni, i ne samo oni koji su bili na terenu, već svi - euforično je pričao trener Real Madrida Jose Mourinho nakon pobjede protiv Milana (2-0) u 3. kolu skupine G Lige prvaka.

"Kraljevski klub" je pitanje pobjednika u sudaru nogometnih divova na Santiago Bernabeuu riješio u samo dvije minute, u 13. je iz slobodnog udarca zabio Cristiano Ronaldo, a minuti kasnije je prednost povećao Mesut Özil uz pomoć Bonere od kojeg se lopta odbila u mrežu.

- Stalno napredujemo. Moji igrači stalno žele učiti, pobjeđivati i naporno trenirati, što je za mene iznimno važno. Prava smo momčad. Nije bilo lako igrati nakon teške utakmice protiv Malage u prvenstvu, ali još smo jednom potvrdili klasu. Drago mi je da su to prepoznali i naši navijači i velikim pljeskom nagradili igrače - dodao je portugalski stručnjak.

- Imamo devet bodova nakon tri kola. Cilj nam je skupinu završiti na prvom mjestu, ako u sljedećem kolu ostanemo neporaženi u Milanu, bit ćemo na pravom putu.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika