26.10.2010. / 15:29

Autor: Hina

Take That s Robbiejem Williamsom kreće na europsku turneju

Turneja po Europi i Velikoj Britaniji bit će prva u kompletnom sastavu od 1995., a članovi grupe najavili su da će dijeliti svlačionicu baš kao u doba dok su bili najpopularniji 'boy band' u svijetu

Robbie Williams Robbie Williams S Robbiejem Williamsom u postavi nakon 15 godina izbivanja, britanska skupina Take That objavila je u utorak da kreće na turneju koja uključuje 20 koncerata, a interes za novi album nagovješćuje da će on zavladati božićnim top ljestvicama.

Turneja po Europi i Velikoj Britaniji bit će prva u kompletnom sastavu od 1995., a članovi grupe najavili su da će dijeliti svlačionicu baš kao u doba dok su bili najpopularniji 'boy band' u svijetu.

"Uvijek smo dijelili svlačionicu. I nastavit ćemo tu tradiciju", rekao je Williams, koji se ranije ove godine vratio grupi.

I dok je njegova solo karijera posljednjih godina propadala, Take That, koji se bez njega ponovo okupio 2005. godine, krenuo je stopama stare slave.

Prva postaja turneje bit će 30. svibnja u Sunderlandu na sjeveru Engleske, a nastavit će se po europskim gradovima u srpnju, među ostalim u Milanu te po Skandinaviji i Njemačkoj. U rasporedu se zasad ističu četiri koncerta zaredom u Manchesteru i jednako toliko na londonskom Wembleyju.

Vezane vijesti

Obožavatelji srušili internetske stranice kupujući ulaznice za turneju Take...

Obožavatelji srušili internetske stranice kupujući ulaznice za turneju Take Thata

Internetske stranice preko kojih se prodaju karte za turneju grupe Take That, prvu u punom sastavu nakon 16 godina, 'srušile su se' nakon navale… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika