27.10.2010. / 19:27

Autor: Hina

Hrvatski Kup: Dinamo, Slaven Belupo, Cibalija i Osijek u četvrtfinalu, Hajduk ispao

Hrvatski nogometni prvak zagrebački Dinamo bez većih problema plasirao se u četvrtfinale hrvatskog Kupa pobijedivši na gostovanju Karlovac 2:0. Golove za "modre" postigli su Fatos Beqiraj (5) i Leandro Cufre (34).

Pedro Morales (Foto: Slavko Midžor/PIXSELL)Pedro Morales (Foto: Slavko Midžor/PIXSELL)Hrvatski nogometni prvak zagrebački Dinamo bez većih problema plasirao se u četvrtfinale hrvatskog Kupa pobijedivši na gostovanju Karlovac 2:0. Golove za "modre" postigli su Fatos Beqiraj (5) i Leandro Cufre (34).

Plasman u četvrtfinale izborio je i Slaven Belupo koji je u Koprivnici slavio protiv Suhopolja 2:0, a strijelci su bili Baragarić (4) i Poredski (56).

Osijek je u Gradskom vrtu pobijedio Šibenik 2:1. Domaćin je poveo golovima Kvržića (24) i Smoje (77), a poraz Šibenika ublažio je Tokić (83).

Najuvjerljiviju pobjedu ostvarila je Cibalija u Zaprešiću protiv Intera 3:0. Vinkovčani su posao obavili u prvom poluvremenu, a strijelci su bili Kresinger (9, 43) i Prgomet (24).

Najveće iznenađenje osmine finala Kupa priredila je Istra koja je na Poljudu slavila protiv Hajduka 1:0. Pogodak odluke zabio je Emir Hadžić u 105. minuti utakmice. Hajduk je pružio možda i najlošiju predstavu ove sezone, a Puljani su do pobjede mogli i u regularnom dijelu utakmice. Gosti su predvođeni bivšim trenerom Hajduka Zoranom Vulićem odigrali hrabro i nisu previše respektirali suparnika.

REZULTATI:

Karlovac - Dinamo 0:2

Slaven Belupo - Suhopolje 2:0

Osijek - Šibenik 2:1

Inter - Cibalia 0:3

Hajduk - Istra 1961 0: 1

Igrano u utorak:

Pomorac - Zagreb 0:1

Varaždin - HAŠK 1:0

Rijeka - Međimurje 3:1

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika