28.10.2010. / 16:18

Autor: Totalsport

Video: Pogledajte kako je David Beckham 'izludio' maserku

U skrivenoj kameri u sklopu TV emisije 'The Ellen DeGeneres Show', nogometaš je pokazao vrlo solidan glumački talent i notu komičara

David BeckhamDavid BeckhamSlavni engleski nogometaš David Beckham pokazao je vrlo solidan glumački talent i notu komičara sudjelujući u srijedu u skrivenoj kameri u sklopu TV emisije ''The Ellen DeGeneres Show''.

Voditeljica po kojoj emisija i nosi naziv Beckhama je ''poslala'' na masažu, postaviši prije toga u sobicu krišom kameru. Dakako, djevojka zadužena za masažu nije niti slutila da će joj na tretman stići tako ugledni gost, a Beckham je kompletan dijalog s maserkom vodio na upute koje je dobivao kroz skrivene slušalice od same voditeljice u studiju.

''Dobar dan, ja sam David. Znate tko sam ja, zar ne? David Beckham'', započeo je razgovor s maserkom planetarno poznati nogometaš.

''Međutim, sada ne želim biti David Beckham. Sada se želim samo opustiti. Možete li me zvati Ricky?'' nastavio je Beckham vrlo ozbiljnim glasom svoju komunikaciju s vidno zbunjenom maserkom.

Potom je krenuo s čitavom niskom neobičnih zahtjeva...

''Možemo li spojiti naše energije. Kako? Ja ću staviti svoje ruke na vaša ramena, a vi stavite svoje na moja ramena''.

Nakon što su ''spojili energije'' uz Beckhamova oglašavanja koja su izazivala salve smijeha u studiju, Beckham je nastavio s prohtjevima koji su vjerojatno iznenadili maskeru.

''Masirajte me samo s kažiprstima, a ne s palčevima. Samo s kažiprstima. On, ne tako jako. Nježnije, molim vas. Znate, ponekad je tako teško biti ovako lijep. Ljudi mi ponekad kažu da imam nježnu kožu kao dječja guza.''

Uspio je Beckham kasnije nagovoriti maskeru i na zajedničko pjevanje, a na kraju ''seanse'' joj je, dakako, priznao da je u pitanju skrivena kamera.

Vezane vijesti

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

David Beckham, koji je prije mjesec dana proslavio 37. rođendan, veli kako ne razmišlja o mogućnosti obavljanja trenerskog posla kada objesi kopačke… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika