29.10.2010. / 15:23

Autor: Andrea Belin

Eva Longoria može odahnuti: Ipak nije kriva za prometnu nesreću

Policijska istraga je pokazala da je supruga košarkaša Tonyja Parkera upravljala automobilom primjerenom brzinom, a nadzor nad vozilom izgubila je kada se ispred nje iznenada pojavio automobil

Eva LongoriaEva Longoria'Očajna kućanica' Eva Longoria je prošli tjedan doživjela prometnu nesreću. Iako je vozač automobila s kojim se glumica sudarila tvrdio da je ona kriva za nesreću, policijska istraga je pokazala suprotno.

Naime, ispostavilo se da je supruga košarkaša Tonyja Parkera upravljala automobilom primjerenom brzinom, a nadzor nad vozilom izgubila je kada se ispred nje iznenada pojavio automobil.

Podsjetimo, nesreća se dogodila prošlu srijedu u Los Angelesu, u blizini njezinog restorana Beso.

Doduše, mediji su se prvotno raspisali da glumica nije izazvala nesreću, međutim vozač automobila s kojim se sudarila je tvrdio suprotno.

Roman Gaparyan je tvrdio kako je glumica tijekom vožnje naglo promijenila smjer i u tom trenutku naletjela u njegov automobil.

Vezane vijesti

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Muškarac (54) koji je jutros oko 2.30 sati mrtav pronađen na Čiovu s područja je Trogira i stradao je u prometnoj nesreći zbog čega je ženska osoba… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika